- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2 #6762 üzenetére
Szia! ubyegon2
Köszönöm a válaszodat.
Már jó régen beszélgettem veled Linux-os témában és sokat is segítettél nekem, amit sohasem felejtek el és másoknak sem.............
A Téma összefoglaló tényleg szuper és nem is probléma, a topik szélén, most is látható jobb oldalon hírként hogy: Megjelent a Linux Mint 17.3-as disztribúcióAz ujj disztribúcióról kérdeznélek itt off-ban, mikor jelent meg, nem követtem napi szinten a frissüléseiket?
A lényeg én most csúsztam el az infóval pár hónapot, amit én külön nagyon is sajnálok mert nem gondoltam erre.....
Hibáztam abban hogy ujj hírként írtam a disztribúcióról elismerem ezt.
A szándékom nem az önfényezés vezetett hogy egy komment el több is legyen itt ebben a Linux topik-ban.
A csapatmunka vezérelt és vezérel is most is igen.
A Linux-ot csak is szívvel és lélekkel kitartással lehet csinálni és ha nem sikerül valami nem rohanok a topik-ba hogy rossz a disztribúció....
A Boot idő látványosan gyors is letta18-nál.
A gépek összes hardver felismerése is gyors.
A tapasztalataim ezek az ujj disztribúcióról valósak és a linuxmint-17-mate-64bit-el is ezt már belaktam, de szeretek ujj disztribúció is kipróbálni és nem is adom fel.
Zárom a soraimat is sok sok sikert és örömöt kívánok Linux témában is.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest