Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Két évig használtam MATE 17.x-et folyamatosan frissítve az asztali gépemen, most egy ideje már a 18 van fent. Agyonüthetetlen, soha nem sikerült olyan malőrt csinálnom, hogy újra kelljen rakni a rendszert.
A másik szívem csücske a KDE, két notimon is 17.3 fut, még nem volt időm átállni 18-ra.
Párszor próbáltam régebben a Cinnamon-t de nem jöttem rá, hogy miért az a mainstream a Mint vonalon belül, semmi extrát nem találtam benne. Nem rossz, de egyszerűen nem fogott meg.
Különben is, ha mindig a mainstream vonatra ülnék, akkor még mindig Windowson tolnám
. (Na jó, van az is.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Syl: UPS - te áldott!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Iparági legendával erősít az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. (Na jó, van az is.)
Rowon