Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
egerj
tag
Sajnos amikor kiválasztom, hogy miről induljon, nem jelenik meg uefi soha:
akkor sem, ha alapból változtatok a sorrenden, közvetlenül biosban, sem akkor amikor f12 után megjelenik az usb drive és a windows boot lehetőség.Kétszer telepíttettem: először - sajnos - ész nélkül, csak gyerünk.
Mikor láttam, hogy nem megy a grub, akkor némi kutatkodás (https://ariszlo.wordpress.com/2014/07/07/trusty-install/) eredményeként kikapcsoltam a windowsban a gyors rendszerindítást. Mikor ezzel sem ment, akkor újra telepítettem ekkor biztos látható volt - sőt ki is választottam - az EFi beállítást az sda2 nél...Nem ugrik be, hogy a rendszerbetöltőt hol állítottam be: kiválasztottam az sda2 efinek, sda8 at ext4 és gyökér és formázandó...
Más: nem értem, hogy az efibootmgr ben beállított boot sorrend hova kerül letárolásra, illetve mi köze van a bios sorrendhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ecco the Dolphin: Complete - Két klasszikus és egy új rész egy csomagban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon