-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajos0001
tag
az xfce kevesebb erőforrással is beéri, mint a mate. de: a lubuntu még kevesebbel is, és még mindig nem vacak. ha a mint tetszett, a lubuntu is vszleg tetszeni fog...(próbáltam mindet, nem 2 napig).
kde ellenjavallt mindenképpen.akár érdemes lehet kivárni (és nem feltétlenül elvetni) az xfce verzió megjelenését hosszú távra is, mindig a cinnamon és a mate után szokott kijönni.
-
lev258
veterán
Valamiért azt hittem, ez a BIOS-od (UEFI-d) egyedi menüje. Mert ott is látnod kellene különböző bejegyzéseket.
Én még sosem használtam ezt a programot, azt sem tudom, pontosan mibe piszkál bele.
Az a térképes link lehet hasznodra válna. Személyesen mégis egyszerűbb, meg több szem többet ... -
-
lev258
veterán
Valamelyik ablaknál alul kérdi, hova kerüljön a rendszerbetöltő.
Hirtelen nem tudom, Mint-nél is így van-e, de úgy emlékszem, Ubuntunál, ha UEFI módban indul a pendrive, akkor így jelenik meg először:
Ha nem UEFI-ben indul, akkor grafikusan (Ubuntu logó meg egyebek). 64 bites telepítővel próbálkozol, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged