Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Már úgy néz ki csak egyetlen dolog miatt tartok a pcmen widowst a linux mellett.
Nem más mint az Office365.
Szeretnék végleg megszabadulni tőle de az officet továbbra is használnám.Virtuális pcket inkább hagyjuk akkor inkább ennyi erővel meghagyom ahogyan most van,mindegy hogy az elején választom ki mi induljon vagy betölt egy op rendszer azután virtuálisan megint egy majd megint valami és így tovább.
Meg azt is tudom,hogy léteznek más office-ok is de ezt szeretném használni mindenképpen.
Jogtisztán van meg,ezért is használnám már ha nem ingyen volt........Próbálkoztam már neten található dolgokkal is de valami miatt mindig falba ütköztem.
pl hibaüzenet:"újabb windows verzió szükséges"Tudnátok valami könnyen értelmezhető jól működő leírást ajánlani hogyan tudnám a legegyszerűbben futtatni az linux mint alatt az officet?
Nem vagyok kocka!Vagyis nem tuti hogy értem miről beszélsz
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Robotporszívók
- Azonnali játékos kérdések órája
- PlayStation 5
- Tanuljunk angolul!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Synology NAS
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon