Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
Köszi, igen én is rájöttem közben hogy ez a hiba csak a gnome commanderben van.
Épp telepítettem a legújabb xubuntut, egy ssd-re, el sem indul, csak a bal felső sarokban villog a kurzor.
Ennyi.
A telepítés is csak úgy indult el, hogy először arra mentem rá hogy linux kipróbálás, és az "asztalon" lévő telepítés ikonra kattintva futott le a telepítől. Ha bootolsákor arra mentem hogy linux telepítése és nem kipróbálás, akkor is csak fekete képernyő és bal felső sarokban villogó kurzor.
Most ugye nem megint én szúrok el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon