- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlet!
Tudom, az utóbbi pár kommentemre is én reagáltam, mert meg tudtam oldani a gondjaimat, de ezt most más. Ezt nem egészen értem.
Leírom azért az adatokat mégegyszer;Linux Mint 13 Maya 64Bit, nem akarok frissíteni, jó okom van rá!
Szóval. Ez a probléma nem is egy, de haladjunk sorban.Ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;
Miért nem találja, mikor konkrétan ott keresi, ahol van?
A következő dolog egy kommunikációs program; Viber.
Mivel terminál nem találta, szoftverközpontban nem volt, így a Viber.com/support... nem tudom már, de valami ilyen volt a címe oldalról szedtem le. Kétféle Linux verzió volt támogatva kiírva, hozzám a Debian állt közelebb, leszedtem azt. 64Bites volt, azzal nem is volt gond.
Telepítette, aztán megnyitáskor kiadott egy szürke táblát, ami számomra nem volt ismerős (mint Viber felület), de mivel nem lehetett semmit csinálni rajta, kikapcsoltam. Azóta az a tábla sem jelenik meg. Többszöri újraindítás és újratelepítése a programnak sem segített.
Tehát a kérés adott; Miért nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest