Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Hővezető paszták
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Meglesem csak nemtudom mit is nyomjak hogy a grub indító jelenjen meg mikor boot-olna. Amúgy pár napja volt egy olyan sülése a gépnek hogy leállt a procihűtő és a védelem állította le a gépet (kikapcsolta iziből
). Ezt most tudtam meg és kb egyezik a fennt kezdődött anomáliáknak az időpontjával. Ez lehet az indítója az egésznek. Mondjuk azóta teljesen újraraktam a gépet, de megint újrateszem akkor és kipróbálom alap rendszerrel csak max nvidia driver feltételével.Vboxra. Sajnos kell hogy használjam, mivel a bankom is csak azon (xp-n) keresztül működik, ill ugye itt tárolni tudja az elmúlt eseményeket és több évre visszamenőleg megtudom nézni melyik nap milyenvolt volt az idő.
Most egy ideje 98%-on van a swap és nem megy felfele egy cseppetsem. De nemértem mi eszik ennyi alap memóriát hiszen csak megy a gép bekapcsolás óta, akkor volt 600mb használat mostmeg 1,6gb. Najó ez a böngésző ment párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ezt most tudtam meg és kb egyezik a fennt kezdődött anomáliáknak az időpontjával. Ez lehet az indítója az egésznek. Mondjuk azóta teljesen újraraktam a gépet, de megint újrateszem akkor és kipróbálom alap rendszerrel csak max nvidia driver feltételével.
Rowon