- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
A discard parancsnak Linux alatt tudtommal a TRIM működéséhez van köze. Annál nyilván az az ideális, ha működik. De úgy tudom, az újabb Ubuntu alapú disztróknál már a TRIM beállításával sem kell mókolni. Windowsnál meg alapból nem kell. Valamint én csak megemlítettem, hogy TRIM nélkül sem tapasztaltam lassulást, meg a másik fórumtárs sem külső meghajtón. Azt nem mondtam, hogy az az ideális. A sok írás megint más téma. Nem kéne összemosni a dolgokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon