Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #4815 üzenetére
& Syl
Abszolút meggyőztetek, mondtam is, szégyellem magam az írásom miatt. Ti vagytok az ászok SSD ügyben!
2 megjegyzés:
- a régebbi SSD sokkal strapabíróbbak voltak, pár hét/hónap Flash SSD topik olvasása és az ajánlott SSD-k topikja alapján ezt szűrtem le, nem véletlen vettem a már kifutó Intel 520-at én sem.
- pár hétig át kellett egy notiba raknom az SSD-t és HDD-ről futtattam a Mint-et. Kicsit lassabban bootolt, amúgy nem vettem észre szignifikáns különbséget futás alatt, ha Win volna fenn, akkor más lenne a helyzet, de mi Linux topikban beszélgetünk.
HDD meg adattárolásra nagyon jó
Ja, már ha a WD Redekre gondolsz, csak nekem WD1003FZEX-em van, az nem éppen adattárolásra való, ne mondjunk már ilyen sületlenséget, hogy a HDD az adattárolásra való!
Kímélgetni a külső (mechanikai) behatások, túlmelegedés miatt kell inkább, főleg az utóbbit.
Inkább csak az utóbbit!
Köszönöm nektek amúgy, hogy felnyitottátok a szemem!
remélem azért mindenki nem veszi be azt, amit írtok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 1 / 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háború Izraelben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest