- Melyik tápegységet vegyem?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #4816 üzenetére
Én használok OS-t HDD-n is, van rajta egy Linux Mint Cinnamon. Bizony érezni annál is (nem csak a gyorsabb boot), amikor SSD-ről megy, tehát nem feltétlen annyira nem mindegy.
"HDD meg adattárolásra nagyon jó"
Talán azt írtam, hogy kizárólag arra való? Mert szerintem nem.
Adattárolásra a legjobb, mert nyilván nem sokan vesznek (még) ilyen célra x TB-os belső/ külső SSD-t. Sőt, ennyi adatot a legtöbben a felhőbe sem fognak csak úgy feltolni.
Amúgy nem értem én ezt a kirohanást? Korábban még én is kb. hasonló véleményen voltam, de az új infók + ésszerű érvek alapján be kellett látnom, hogy ilyen számok mellett felesleges ezt annyira túlmisztifikálni. Te nem, ok. De attól még nem feltétlen kéne így reagálni. Illetve lehet linkelni egyéb teszteket, ahol a fenti állításnak az ellenkezőjét bizonyítják.
Ha már TRIM. Engem okított ki múltkor egy kolléga, hogy USB3-as külső SSD-ről Linuxot futtat olyan fájlrendszerrel, ami még nem is támogatja eme funkciót. Már több éve probléma nélkül működik nála. Csodálkoztam rajta, de ha nála nem okoz gondot, akkor én sem fogok annyira parázni, hogy az én USB 3.0 külső SSD-m esetében sem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest