Hirdetés
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Persze, vannak idegesítő dolgok benne, főleg mobil eszközökön! Eleinte ezért is hívták ezeket a felhasználóbarát Linuxokat desktop disztróknak!
Azért remélem egyre inkább foglalkoznak a laptotyosokkal is. Én is kaptam öcsémtől egy levetett Toshiba lapit, áttettem bele az SSD-t és a 6 rajta lévő Linux jó része simán fut rajta, csak nem bírtam mindet kipróbálni, mert tiszta idióta billentyűzete van. 
Most elvagyok az asztalival WD Black-el és hibamentes Mint Cinmanóval! +még a Chakra is megkedvelte a gépemet, ami kb. 6. próbálkozásra nem kis szó! Nem halt ki a nagy frissítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hegesztés topic
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért remélem egyre inkább foglalkoznak a laptotyosokkal is. Én is kaptam öcsémtől egy levetett Toshiba lapit, áttettem bele az SSD-t és a 6 rajta lévő Linux jó része simán fut rajta, csak nem bírtam mindet kipróbálni, mert tiszta idióta billentyűzete van. 
Rowon