Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Persze, vannak idegesítő dolgok benne, főleg mobil eszközökön! Eleinte ezért is hívták ezeket a felhasználóbarát Linuxokat desktop disztróknak!
Azért remélem egyre inkább foglalkoznak a laptotyosokkal is. Én is kaptam öcsémtől egy levetett Toshiba lapit, áttettem bele az SSD-t és a 6 rajta lévő Linux jó része simán fut rajta, csak nem bírtam mindet kipróbálni, mert tiszta idióta billentyűzete van. 
Most elvagyok az asztalival WD Black-el és hibamentes Mint Cinmanóval! +még a Chakra is megkedvelte a gépemet, ami kb. 6. próbálkozásra nem kis szó! Nem halt ki a nagy frissítéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért remélem egyre inkább foglalkoznak a laptotyosokkal is. Én is kaptam öcsémtől egy levetett Toshiba lapit, áttettem bele az SSD-t és a 6 rajta lévő Linux jó része simán fut rajta, csak nem bírtam mindet kipróbálni, mert tiszta idióta billentyűzete van. 
Rowon