-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Kipróbáltam. Mint 17.2 alatt Fn+F4 párosítással (nálam ott a kis holdacska) közönséges zárolást kaptam. Még a kijelző sem kapcsolt le, azaz nincs sleep. Win8 alatt ugyanerre a műveletre valóban elalszik a gép.
Lehet, hogy arról szól a történet, hogy alvás alatt csak a RAM-nak kellene működnie, de én már hallottam azt, amikor alvó gépben beindult a venti (asztali gép, vagy táp vagy proci venti lehetett). Emiatt egy kicsit szkeptikus vagyok. Ha csak arról van szó, hogy a táp nem bírta aktív hűtés nélkül az alacsony teljesítményigényt kiszolgálni, az még belefér, akkor van létjogosultsága a sleep-nek.
Örülnék ha valaki be tudná mérni vill. fogyasztásmérővel, hogyan viszonyul egymáshoz a normál üzem és az alvás energiafelhasználása (asztali gépnél, notebooknál ez macerás lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest