Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syl
    nagyúr

Pont azért, amiért pl. a tévét is a távirányítóról kapcsolják ki. Nem pedig a kábelt tépik ki a falból.
    :D
    Ilyenkor persze ugyanott folytatja a műsort, ha távkapcsolót használsz? Ilyen tv kéne nekem is!

Asztali gépnél ez van, igény sincs rá nagyon szerintem. Notebookos megoldásokat meg nem nagyon tudsz itt használni.

Fenti példádból az jön át, hogy aki nem használ sleep-et, az vadbarom, mint aki kitépi a zsinórt a falból! :P

Időközben feltelepítettem/kipróbáltam a 15.10-et, minden jól működik, csak épp az Unitys változatot szedtem le! :( Kezdhetem a Gnobuntu frissítését.

>Fenti példádból az jön át, hogy aki nem használ sleep-et, az vadbarom,

Soha nem mondanék ilyet!
    De azt azért fogadjátok el, hogy nekem kell a sleep. :K

>(#4120) Lathronos

Pontosan!
    Lustaság fél egészség!
    És én szeretek teljesen egészséges lenni! :DDD

>(#4121) ubyegon2

Megmértem. 30 másodperc egy szűz restart. Úgy értem a szüzet, hogy már minden alkalmazást bezártam, adatokat elmentettem és akkor indul az óra. És megy egészen a login képernyőig.
    Nagyon sokat molyol kikapcsolásnál (10-15 mp-ig van kint a Mint logó), és a BIOS se fél másodperc.

Ha a linux tudna megbízhatóan hibernálni (ahogy azt a win tízen éve tudja) akkor csakis azt használnám.
    Mert ez a halálom, hogy kikapcsoláskor mindent be kell zárnom, indulásnál meg újra megnyitnom. Ez így 2015-ben nagyon nem oké nekem.

Új hozzászólás Aktív témák