-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #4119 üzenetére
>Fenti példádból az jön át, hogy aki nem használ sleep-et, az vadbarom,
Soha nem mondanék ilyet!
De azt azért fogadjátok el, hogy nekem kell a sleep.>(#4120) Lathronos
Pontosan!
Lustaság fél egészség!
És én szeretek teljesen egészséges lenni!>(#4121) ubyegon2
Megmértem. 30 másodperc egy szűz restart. Úgy értem a szüzet, hogy már minden alkalmazást bezártam, adatokat elmentettem és akkor indul az óra. És megy egészen a login képernyőig.
Nagyon sokat molyol kikapcsolásnál (10-15 mp-ig van kint a Mint logó), és a BIOS se fél másodperc.Ha a linux tudna megbízhatóan hibernálni (ahogy azt a win tízen éve tudja) akkor csakis azt használnám.
Mert ez a halálom, hogy kikapcsoláskor mindent be kell zárnom, indulásnál meg újra megnyitnom. Ez így 2015-ben nagyon nem oké nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BMW topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest