Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #4119 üzenetére
>Fenti példádból az jön át, hogy aki nem használ sleep-et, az vadbarom,
Soha nem mondanék ilyet!
De azt azért fogadjátok el, hogy nekem kell a sleep.>(#4120) Lathronos
Pontosan!
Lustaság fél egészség!
És én szeretek teljesen egészséges lenni!>(#4121) ubyegon2
Megmértem. 30 másodperc egy szűz restart. Úgy értem a szüzet, hogy már minden alkalmazást bezártam, adatokat elmentettem és akkor indul az óra. És megy egészen a login képernyőig.
Nagyon sokat molyol kikapcsolásnál (10-15 mp-ig van kint a Mint logó), és a BIOS se fél másodperc.Ha a linux tudna megbízhatóan hibernálni (ahogy azt a win tízen éve tudja) akkor csakis azt használnám.
Mert ez a halálom, hogy kikapcsoláskor mindent be kell zárnom, indulásnál meg újra megnyitnom. Ez így 2015-ben nagyon nem oké nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest