-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
devil-k #3829 üzenetére
Majd még tesztelgetem vele a Kodit, igazándiból ritkán filmezek linux Mint alatt, mert Pendrive-on fent van az Openelec és arról mennek a filmek, szóval magával a Kodival nincs sok tapasztalatom, pár filmbe belenéztem, nem volt gond lejátszotta, de komolyabb Bd-t nem próbáltam. Filmezésre még mindig az Openelec a legjobb, az azért nagyon minimal rendszer.
Viszont ami biztos nem ment Kodi alatt az a hang optikán, csak a hdmi hangra tudtam rávenni. Openelec alatt ezek alapból működnek.
ubyegon2:
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest