-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
inf3rno #3807 üzenetére
Mindenképp, vasárnap érkezik.
Korábban jártam már itt és akkor jeleztem hogy van egy laptop a háztartásban, konkrétan ez csak itt is +2 gb memória került bele és tökéletesen fut a 17.2.
Viszont amiért említettem a böngésző váltást az az hogy az itteni segítséggel, hiába tettem fel az új operát még is néha firefox-ot kell indítania a páromnak hogy egyes netes videót meg tudjon nézni.
Sajna nem vagyunk technikai/informatikai mágusok így a magunk módján oldjuk meg a problémát.
Szuper kis mini itx konfig lapja főt meg és most ezt a kis gépet szemeltem ki neki, szerintem nem lesz gond ezzel sem csak épp rábeszéltem hogy vegyen nagyobb hdd-t ill. ő szerettet volna vezeték nélküli egér+bill -t.
1 TB WD Ezex lesz majd benne.
Ha minden jól megy akkor sikerül életre keltenem (notial próbáltam de nem sikerült) a Genius SlimStar 8000ME-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 24 Hours of Le Mans
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged