Hirdetés
- Apple MacBook
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Nikon DSLR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Feltettem a Linux Mint 17.2 Cinnamon felülettel. Viszont a videólejátszók akadnak és úgy az egészben, mintha lenne egy kis késés. Tudok valahogy feltenni rendes Amd radeon drivert? Egy Amd e350 -ról lenne szó, amiben egy radeon hd 6310 végzi a grafikus feladatokat. Próbáltam a gyári lejátszót, a vlc-t és a Kodit, egyik sem tökéletes, de a Kodi a legjöbb közülük. A hőfokot mondjuk a Kodi rosszul jelzi, mert 140 fokot ír (Celziuszban), de a terhelés az alap csak, meg egyébként sem lehet annyi

Milyen drivert érdemes feltenni és hogyan?
Driver managerben találtam olyat hogy fglrx és ugyanez updates néven, azt érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple MacBook
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon