- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A DirectX 11 natív támogatását bizonygatja az Imagination
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tavaszi hardvernyitány
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Mint KDE 17.2 frissítés óta (?) nem úgy működik a kuka ahogy én azt megszoktam. Nekem úgy frankó, - és másik gépen MATE alatt így működik - hogy minden partíció gyökerében ott van a ".Trash-1000" könyvtár és ott gyűlnek ürítésig a törölt cuccok. Caja vagy KDE alatt Dolphin fájlkezelőben a kuka alatt egy helyen látható minden partíció törölt állománya, de helyileg ezek még azon a partíción vannak ahol törlés előtt is voltak.
A KDE rendszerem alatt viszont most az ntfs partíción lévő fájlok törléskor átkerülnek a linux rendszer saját mappámban lévő kukába. Ez egyrészt lassú, másrészt feleslegesen gyilkolja az ssd-t. Egyelőre globális kereséssel sem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon