-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toth_janika #2582 üzenetére
Nincs gond, mondtam, de a Fórum szabályzata egyértelműen tiltja a flame és a trágár beszéd használatát, felesleges indulatokat gerjeszt.
Megértem, hogy ki vagy akadva, de be kell tartanunk a szabályokat!tlac fórumtárs röviden összefoglalta, mik lehetnek a gondok. Annyit javasolnék, hogy egy jól működő állapotot ments el például a Kendek- féle Systemback programmal, hogy könnyen vissza tudj állni egy működő rendszerre. Vannak hasonló esetek, mint a tied, bár elég ritka, de senki nem tudja az okait.
Én ilyesmi miatt is több disztrót is felrakok, most például az egyik rendszeremben volt egy gfvsd-metadata okozta hiba és azóta az a rendszer annyira nem indul, hogy még a kikapcsoló gombra se reagál, mióta megpróbáltam elhárítani a problémát! Csak a táp kikapcsolása segít, az alaplap biosa meg az írja, hogy táphiba miatt avatkozott be!
Átbootoltam másik Linuxra és egész nap hibamentesen fut.Egyébként pár tucat disztrót kipróbáltam ezen a gépen, jó részükkel nem működik együtt a gépem.
Szerencsére mindig van másik!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest