Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hódmaci #1978 üzenetére
Kapsz elég példát, ahogy nézem, én fél napig próbálgattam a KDE változatot, nem találtam többnek a Cinnamonnál, már amire sükségem volt, ahhoz képest.
(#1980) fradi81 Ez a médiakezelés Cinnamonban/Nemoban is megoldható:
Igaz, arról nem esett szó, hogy Cinnamonban van normális fájlkezelő is, a Nemo!
Az ablak szinét is tudom változtatni.
Bár azt a KDE- ben külön jobban meg lehet oldani sok minden mással egyetemben, ezt nem is vitatjuk! Szóval, Cinnamon bőven elég, KDE kicsit sok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest