-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
A minap a szoftverkezelőn keresztül telepítettem volna a Qupzilla böngészőt, de a folyamatba belefagyott a rendszer. Újraindítás után ismét a szoftverkezelőben próbáltam - immáron - leszedni a progit, de ismét csontra fagyott a rendszer, csak a reset gomb segített. Aztán a synaptic-hoz fordultam, ott simán települt a progi.
Ma az OpenVPN-hez telepítettem volna egy GUI managert, a legkényelmesebb módon: szoftverkezelővel. Mondanom se kell, belefagyott, ami most már eléggé felbosszantott, eddig atomstabil volt a rendszer. Újraindítás után már a synaptichoz fordultam, az jelezte, hogy előb futtassak egy sudo dpkg --configure -a parancsot, majd utána szóba áll velem.
Most itt tartok, próbálok valami megoldást keresni. Másnál hasonló? /Mint 17.1 MATE/
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged