- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Üdv mindenkinek! Lenne egy apró problámám . Adsl netem van, és routeren keresztül osztom meg 3 gép között. Két windows és egy linux. A linuxos gépen azt vettem észre, hogy bekapcsolás után rövid idővel vissza esik az internet sebbessége. Általában 800-900 k között jön le bármi amit letöltök.Linux alatt ez leesik 45-55 kb/s ra. Windowsos gépeken minden rendben van. Több gépre is telepítettem linuxot, több routerrel kipróbáltam, az eredmény mindég ugyan az. Linux beállítások között lehet a hiba.
Kipróbáltam : Linux Mint , Mint KDE, Ubuntu, Kubuntu,
Több Hálókártyával is. Ha van valami ötletetek hol kutakodjak tovább, azt megköszönném. Szeretném a saját gépemen megtartani a Mint KDE változatát, de így nem tudom használni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged