-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
A kernel témához: Én is azt az elvet követem, hogy a friss kernel mellett legyen egy régebbi is, amire vissza lehet váltani probléma esetén. A 6.14 mellett ott volt a 6.8, kellett is a Virtualbox-nál. Tegnap azért kíváncsiságból engedtem neki felrakni a 6.17-et, végül is, mi baj történhet?
Felment, nem is tapasztaltam különösebb hibát, a 6.8-at viszont kukázta, nyilván úgy vette, régebbi verziónak ott a 6.14. Na, ezt majd korrigálom, mégiscsak legyen egy ott egy LTS is.Wayland: Olyat nem tapasztaltatok, hogy időnként (pl. egyes játékok alatt) nem működik egyik-másik billentyű? Már aki használja játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Felment, nem is tapasztaltam különösebb hibát, a 6.8-at viszont kukázta, nyilván úgy vette, régebbi verziónak ott a 6.14. Na, ezt majd korrigálom, mégiscsak legyen egy ott egy LTS is.
Rowon