Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linux Mint 17 Mate 32 bites verzióját telepítettem egy 16 gigás pendrájvra egy 64 bites notin úgy mintha egy vinnyóra telepítettem volna, azért elcsippentettem neki egy 3 gigás swap partíciót a vinyó végéből. Beletelt egy nemkis időbe mire felreszelte magát a pendrájvra. A bootmenedzserét is a pendrájra telepítettem, így ha nem taposok az ESC billentyűre bootoláskor, akkor egyből a windows bootol. Most hogy a browser.cahe át lett paterolva a memóriába simán ramdiszk nélkül , egész kellemes lett a linuxszal a netelés.
6 giga RAM van a masinában.
A kérdésem az lenne , hogy egyáltalán szükség van-e a swap partícióra, vagy azt akár meg is lehet szüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest