Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Helló!
Szerintem "hifizni" érdemes valami külső eszközt venni, ami USB-n lóg a gépen, esetleg valamilyen digitális kimeneten (az ritkább, de valamikor régen a hangkártyám koax digitális kimenetére csatlakozott egy külső DAC, és arra egy fejhallgató erősítő - kicsit túlgondoltam ;-)
Szoktak olyanokat mondani, hogy így izoláltabb az alaplap stb. zajaitól, ráadásul a kínálat is nagyobb... Vannak teljesen jó és mindent tudó "kínai" cuccok, érdemes körülnézni hifis fórumokon.
Az USB-s cuccokkal nem lesz szerintem probléma, nekem eddig még a filléres noname mini kütyütől kezdve (Orange Pi Zero-n lógott régen két szobában is ilyen olcsó hálózatos zenelejátszóként) többféle volt már, kapásból működtek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hegesztés topic
- Manjaro Linux
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- ASUS RT-AC68U
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon