Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Viszont az istenért nem tudom mársik kernelt munkára bírni. Hiába töltetem le a frissítéskezelővel nem engedi aktiválni.
Ennek több oka lehet, nem véletlen javasolja a hivatalos oldal, ha régebbi nVidia VGA van a gépben, célszerűbb a 22.1-et felrakni és úgy upgradelni 22.2-re, épp imént olvastam.A másik eset, amikor hiába raksz fel másik kernelt, nem azzal bootol a rendszer.
Anno még nem volt meg a fenti módszer, akkor favágó módszert alkalmaztam, bebootoltam a régi kernellel és úgy szedtem le a nek kellő kernelt, grub-update és reboot. Szerintem működött így is, de elég régen volt már...
Amúgy a mostani Zbookos nVidia dVGA vacakolása során kiírt hibákból sem lettem okosabb, még mindig a BIOS-ban kéne variálni, de ezek az üzleti notik eszeveszett BIOS-szal vannak felvértezve. Szerencsére már rátalált a rendszer az elveszett Intel IGP-re, mert eddig azt sem látta, viszont az adott beállítás
auto-ra volt állítva, így ez elkerülte a figyelmem. Van ugyen egy 82 oldalas BIOS simulator a Zbook 15-höz, de azon végigmenni elég idegörlő tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Battlefield 6
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon