Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptopom amin gyárilag vista de amugy xp futott. Az xp támogatottság megszűnése után döntöttem , hogy linuxot fogok rá tenni sok vivódás olvasás után Ubi és mint között vacilálva mintre esett a valasztas.
Úgy ahogy belaktam beletanultam nem egy bonyolult dolog ami hiányzik winből nagyrészt wine programmal lehet futtatni. Na de nem meselek irom a problemamTörtént a nap mikor felkerült a skype dropbox es stb. majd valamit állíthattam és a jobb alsó sarokból ahol az óra kellene legyen eltüntek a programok ikonja skype is dropbox is stb is. de futnak mert ha pl másolok dropboxba akkor egyből kiabál , hogy helló uj file a felhőbe skype irja ha bejelentkezik valaki de az ikonok sehol , mit sikerült elállítanom ? Hol tudom visszaálltítani?
Másik problémám:
Win alatt Outlookot használtam itt thunderbird van. Nincs vele semmi gond nagyon csinos kis program tudom van win-es verzioja is. IMAP fiokjaim vannak ( gmail telenor mail ) be vannak álltiva működik küldök fogadok szépen DE levelek törlésével akadt egy kis problemam. Ovatos ember vagyok mindig csak kukaba teszem a levelet aztan egy ido utan torlom. Namost ebben a thunderbirdben van olyan h torlesre jelolom - ez idaig oke asztali gepen valoban latom torlesre van jelolve de hogy tudom veglegesen torolniMásik bevett szokásom , hogy van egy torlesre jelolt mappam beallitasok alatt beallitom , hogy ha törlöm helyezze at oda amolyan kuka mappa hat cseszik athelyezni...
Szolgaltató oldalról jó hiszen asztali gepen outlookba vannak szabalyok es minden oda kerül ahol a helye van van valakinek ötlete a problémáimra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest