- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Sziasztok!
Van egy laptopom amin gyárilag vista de amugy xp futott. Az xp támogatottság megszűnése után döntöttem , hogy linuxot fogok rá tenni sok vivódás olvasás után Ubi és mint között vacilálva mintre esett a valasztas.
Úgy ahogy belaktam beletanultam nem egy bonyolult dolog ami hiányzik winből nagyrészt wine programmal lehet futtatni. Na de nem meselek irom a problemamTörtént a nap mikor felkerült a skype dropbox es stb. majd valamit állíthattam és a jobb alsó sarokból ahol az óra kellene legyen eltüntek a programok ikonja skype is dropbox is stb is. de futnak mert ha pl másolok dropboxba akkor egyből kiabál , hogy helló uj file a felhőbe skype irja ha bejelentkezik valaki de az ikonok sehol , mit sikerült elállítanom ? Hol tudom visszaálltítani?
Másik problémám:
Win alatt Outlookot használtam itt thunderbird van. Nincs vele semmi gond nagyon csinos kis program tudom van win-es verzioja is. IMAP fiokjaim vannak ( gmail telenor mail ) be vannak álltiva működik küldök fogadok szépen DE levelek törlésével akadt egy kis problemam. Ovatos ember vagyok mindig csak kukaba teszem a levelet aztan egy ido utan torlom. Namost ebben a thunderbirdben van olyan h torlesre jelolom - ez idaig oke asztali gepen valoban latom torlesre van jelolve de hogy tudom veglegesen torolniMásik bevett szokásom , hogy van egy torlesre jelolt mappam beallitasok alatt beallitom , hogy ha törlöm helyezze at oda amolyan kuka mappa hat cseszik athelyezni...
Szolgaltató oldalról jó hiszen asztali gepen outlookba vannak szabalyok es minden oda kerül ahol a helye van van valakinek ötlete a problémáimra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged