- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Én egy szóval sem írtam sehol, hogy az immutable olyan rossz dolog lenne, én látok benne logikát, persze csak annyit, amennyit egy laikus tud látni. A vitát láttam a blogbejegyzésed alatt, ahhoz nem tudok bővebben hozzászólni, mert nem értek hozzá, DE... az egész kialakítása nekem praktikusnak tűnik.
Nem tudsz belenyúlni a rendszerbe, csak az alkalmazásokat tudod eldönteni, hogy mit telepítesz fel, kb. mint egy Androidnál. Ennyivel kevesebb probléma van vele, én (és szerintem még sok százezer/millió felhasználó) nem akarom folyamatosan a rendszeremet barkácsolgatni, mert ezzel nem akarok foglalkozni. A rendszer van értem, nem pedig én vagyok a rendszerért. Ez az utóbbi elgondolás szerintem Linux Mint alatt teljesen jól működik, az immutable disztróknál meg nyilván mégjobban igaz lehet.
Aki szeretné a rendszerét barkácsolgatni, arra is megvan a lehetőség, pl. Arch, Gentoo (Tumbleweed?) és társai.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon