Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Előző gépemben 2 wifi adapter volt. Egyik csak Windows alatt működött (Realtek), a másik csak Linux alatt. Lecseréltem őket egy Intel chipes PCIe adapterre, onnantól nem volt gond. Most egy laptop van, gyárilag Realtek chipes, Linux alatt nem működött semmilyen trükkel. Több fellelhető USB-s adaptert kipróbáltam, végül itt is az lett a megoldás, ahogy lejárt a garancia, kicseréltem a wifi modult egy Intel chipesre. Azóta problémamentes.
Szóval ki lehet fogni olyat ami működik, meg olyat is ami csak kínlódás. Kinek mihez van türelme...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon