- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én azt látom, hogy borzasztóan tagolt a linux szegmes, akár desktop szinten is, és ez riasztó sokak számára.
Igen, bár erre a tagoltságra is van pro és kontra is. Pro, hogy mindenkinek lehet egy ötlete, amit megvalósíthat, kontra, hogy teljesen szét van tagolva az egész, ahelyett, hogy egy nagy disztrót fejlesztene mindenki céltudatosan.Az meg többeknél kizáró ok, ahogy olvasgattam, ha nem közösségi egy disztró, hanem valami nagyobb cég áll mögötte.
Ezt mondjuk nem értem miért. A Linux világban is van egy-két szemétláda cég (pl. 0r4cl.), de azért összességében mindegyik a Linux szekerét tolja előre, amiből a közösségi disztrók is profitálnak. A Debian is átvette a Red Hat fejlesztéseit (systemd, stb.).
Amerre haladunk, valószínűleg asztali gépek sem lesznek az otthoni felhasználóknál 10 év múlva, nemhogy linux.
Na az lehet. Nagyon sok háztartásban a telefon mellett laptop van, a toronygépek már lassan lehet, hogy kihalnak. ott vannak a miniPC-k is, amik hibátlanok... felvesz 10-15 wattot és hibátlanul végzi a dolgát. Tudsz vele böngészni, filmet nézni, meg mindent, ami alap felhasználás.Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz.
Bocsánat, ezt mondjuk elírtam, mert videojátékok akart lenni. Abban már benne van a konzol is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest