-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegyek neki "egérkéset"
XFCE?
Nekem hiányoznak a komolyabb és használhatóbb diagnosztikai programok (HWiNFO, HD Sentinel, MSI Afterburner, AIDA 64, FanControl, Videokártyák gyári kezelőszoftvere, stb.) Linuxról, plusz azok a benchmarkok, amiket szélesebb körben használnak (Furmark, Cinebench, stb.). Ráadásként ezek a diagnosztikai programok jól integrálódnak a rendszerbe. Különböző, hozzájuk tartozó érzékelőket tudsz elhelyezni az értesítési területre, riasztásokat küld, stb.
Ilyenek Linuxra nincsenek, ami van, az pedig igencsak butácska. Töredékannyi érzékelőt képes csak olvasni, matatni kell a terminálban hozzá, hogy engedélyeztetni tudd, körülményes a telepítése, stb. Az, hogy nekem órák hosszat fórumokat kell bújni, hogy egyáltalán hogyan állítsak be egy programot a terminálban, ami Windowson két kattintásból fut, az nevetséges.
Ezek a dolgok nekem nagyon hiányoznak a Linuxból és nem, nincs rá alternatíva, ami van, az pedig körülményesen használható. Ebben a Windows mérföldkövekkel jobb és többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest