- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
orion1025 #14963 üzenetére
Nekem az a dolog rendkívül iritáló, hogy majd mi megmondjuk mit használsz, meg mi megmondjuk, hogy mikor vegyél új gépet. Maga a rendszer is reklámok halmaza, millió felesleges funkció... Hát én meg azt gondoltam, hogy azé se, bármekkorát is szívok. Nem volt zökkenőmentes az átállás, sőt néha most is akadnak problémák. De fő rendszerként már nem tudok elképzelni Windows-t. Azt sem tudom már, hogy a 11 milyen. Amikor munka miatt kellett egy Windows, hónapokig szívtam vele, mire megtaláltam benne a dolgokat..... nemésnem, köszönöm. Most például ébresztettem egy 2. gen Intelt, Mint-tel. Azonnal ugrott. Én egyébként is zöld vagyok, amit lehet használtan veszem meg, semmit nem dobok ki. Ez az adjunk ki 300k egy irodai gépre, ez nem tudják letolni a torkomon soha. Nem szoktam szidni semmit, de erre én is azt mondom b@sszák meg.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest