-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
igen, igen és... igen.
root@HP-ProBook:~# parted -l
Típus: ATA SAMSUNG MZ7TE256 (scsi)
/dev/sda lemez: 256GB
Szektorméret (logikai/fizikai): 512B/512B
Partíciós tábla: gpt
Lemezjelzők:
Szám Kezdet Vég Méret Fájlrendszer Név Jelzők
1 1049kB 2097kB 1049kB bios_grub
2 2097kB 540MB 538MB fat32 EFI System Partition boot, esp
3 540MB 256GB 256GB ext4ezt találtam, más is szopik ezzel a géppel.
ahogy most megy: .
ahci mód, fastboot és secure boot kikapcsolva. UEFI Native
most ha nyomok egy esc-t majd F9, kiválasztom a listából az Ubuntut igy bebootol. De grubot nem látok.
ha os boot manabgert választom akkor boot loopba kerül, újraindul biosra.van ilyen, hogy customised boot ezt még megpróbálom, hogy mirejó.
egyébként melyik a legújabb kernel? Elvileg frissitettem, de mivel nem látok grub menüt, nem 100, hogy azzal bootol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged