- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
válasz
I02S3F #14910 üzenetére
Sztem csak nyitottság vagy egy jó nagy Win elégedetlenség. Állandó küzdelem a Microsofttal, én nagyon beleuntam anno. Rémített viszont a terminál, így duálba kezdtem. Viszont egy hét alatt csak grafikusan mindent megoldottam. Pár progi volt ami elsőnek hiányzott: asztali mail jelző, kétablakos filekezelő, foobar2000, Tidal, CAD. Maga a Mint mint OS viszont 1 nap alatt lenyűgözött. Így abban az egy hétben mindent kikutattam ami kellett a napi működéshez. Minden hamar meglett terminál nélkül így a Win ment a picsába. Egy grafikai felületről jövő embernek (én is) több idő kellhet a terminál használásához, pedig rengeteg időt és energiát megspórol, ma már jóban vagyunk, noha ritkán használom, közben teljesen puritán felhasználó lettem. Szal lehet ezt parancsok nélkül is teljes, elsőnek, aztán úgy is győz a kíváncsiság meg a terminál.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged