Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszi123
tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Sztem csak nyitottság vagy egy jó nagy Win elégedetlenség. Állandó küzdelem a Microsofttal, én nagyon beleuntam anno. Rémített viszont a terminál, így duálba kezdtem. Viszont egy hét alatt csak grafikusan mindent megoldottam. Pár progi volt ami elsőnek hiányzott: asztali mail jelző, kétablakos filekezelő, foobar2000, Tidal, CAD. Maga a Mint mint OS viszont 1 nap alatt lenyűgözött. Így abban az egy hétben mindent kikutattam ami kellett a napi működéshez. Minden hamar meglett terminál nélkül így a Win ment a picsába. Egy grafikai felületről jövő embernek (én is) több idő kellhet a terminál használásához, pedig rengeteg időt és energiát megspórol, ma már jóban vagyunk, noha ritkán használom, közben teljesen puritán felhasználó lettem. Szal lehet ezt parancsok nélkül is teljes, elsőnek, aztán úgy is győz a kíváncsiság meg a terminál.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Konteó topic
- Marathon (2025)
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon