-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Doky586 #14557 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy nem szokott gond lenni a telepítéssel, jó pár secure bootos gépre tettem már fel. Amihez további tanúsítvány kell (pl. nvidia driverek), azt újraindításkor megoldja a mokmanagerrel. Yumi helyett én a Ventoy-t szoktam használni, annak ugyanúgy van importálható tanúsítványa.
Inkább az a probléma, hogy a GRUB a moduljai nélkül csak alapvető dolgokra használható. Be lehet tölteni vele a Linuxot vagy a Windowst is, de egy kívánt grafikus módot (felbontást) már nem. Van akinél elvárás, hogy grafikus felületű menüből választhasson, melyik oprendszert akarja indítani. Ehhez meg ki kell kapcsolni a secure bootot. Egyelőre nem tragikus, tapasztalat szerint most még így is megy a Windows, de ki tudja mikor gondolják meg magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest