Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Szépen lassan szeretnék átállni Win 10-ről Mint-re, jelenleg dual boot-ban van fent a két rendszer és egyre több dolgot intézek Mint alól.
Egy újabb lépcsőfok lenne a Google drive szinkronizálásom is, de nem szeretnék elcseszni valamit, inkább kérdeznék. A lényeg, hogy egyenlőre maradjon meg a dual boot, ha már biztos minden munkát el tudok végezni Mint alól, akkor kap egy teljesen új telepítést, partícionálást és végleges átállást.
Szóval:
- jelenleg van egy Privát partícióm, ez ntfs, win alatt készítettem és használom évek óta. Ezen van egy Google Drive mappa, ennek tartalma szinkronizálódik a felhőbe és a felhőn át a telefonomra is.
- szeretném beállítani ugyanezt a partíciót és mappát a Mint alatt is szinkronizálásra.Ez működőképes lehet? Fontos, hogy ha Win alatt dolgozom, az is szinkronizáljon, de ha Mint alatt, akkor az is. A gépen minden csak egyszer legyen meg, tehát nem szeretnék egy újabb szinkron mappát beállítani Mint alatt. Főként adminisztratív munkát végzek, tehát dokumentumok mentése, letöltése, módosítása a cél és ennek minden irányú szinkronja. Mindösszesen kb 15 évnyi anyagom van, durván 12 GB, több ezer fájl.
Mivel és hogyan tudnám ezt megoldani?
Mint mondottam, tanulás, átszokás fázisában vagyok, gyakorlatilag ez az utolsó előtti lépcsőfok a windows kidobása előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest