-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
gregory91
üzenetére
De, azt is megprobaltam mar, csak nem lett jo. (Live rendszer alol.) De mar nagyon keson volt, es csak fejbol csinaltam, ahogy emlekeztem. De nem lett jo, es igy, hogy a "sudo"-ra hibauzenetet dob, mar nincs idegem tovabb kuzdeni vele.

Nagyon bosszanto, amikor tudom, hogy elcseszerintettem, de nem tudok rajonni, hogy mit. Sajnos nem tudok tobb idot raszanni, hogy tovabb kiserletezzek.Igy csinaltam a masolast:
sudo cp -rp /home/* /media/homeAz uj home particio a "/media/home"-ba volt mountolva.
Jah, nincs adatvesztes, csak az "idom" lett oda.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon