- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #13265 üzenetére
Soha nem értettem, hogy minek RGB egy gépházba?
Kb annyira nem értem, mint az autók küszöbe alatti különböző színű fényeket. Bár az is ténleg tud jól kinézni. Meg az oldalablakos házak is, de ahhoz meg bazi nagy gépház kell, hogy jól nézzen ki, innentől marhaság az egész.
Egyébként úgy fejben már nagyjából összeraktam, hogy mi lesz, már csak egy monitor kéne, meg klaviatúra + egér.
Fejben. Ilyenkor jó, ha valami borul, mert tutira fog.
De sebaj, van otthon kalapácsod?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest