-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr Pupák #13194 üzenetére
eltűnt a Grub
Hogy a manóba, az nem tűnik csak úgy el! Több rendszered is van egymás mellett?
Ha viszont x másodperc múlva elindul a rendszer, akkor csak egyetlen parancssorra van szükség és a tárolóból felrakja a GRUB-ot újra:
sudo grub-install /dev/sdx
(x értelemszerűen az érvényes particiószám)Ha nem indulna a rendszer, akkor kell a Frawly kolléga által linkelt módszer.
(#13195) Frawly
"Alapvetően semmi, amíg működik és nem törik el, baj az utána van."
Tökéletesen igazad van, max azt nem értem, mi köze ennek a GRUB-hoz, mivel szerintem ez minden egyes csomagra, programra/scriptre/konfigfáljra igaz.
Hiába szükségtelen szerinted, a disztrókba minden fejlesztő berakja, így a laikus user használni is fogja! Annyira azért nem veszedelmes dolog az, nekem 8 év alatt nem volt vele bajom, ha igen, akkor én öltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest