Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz #89309696 #11769 üzenetére

    Linux alatt nincs C: - D: stb. meghajtó. Csak /dev/sda1, /dev/sda2, /dev/sdb1, de még ezeket sem érheted el közvetlenül, mert fizikiai eszközök, hanem az ezeken lévő fájlrendszereket fel kell csatolni egy mappába. Linux alatt mappába csatolunk mindent.

    Megjegyzem ezt a mappába csatolást a Windows is tudja, arra az esetre van beletéve, ha valakinek annyira sok meghajtója lenne, hogy a Z: meghajtó is betelik, akkor is tudjon újat felcsatolni. Annyi, hogy nem ez az alapértelmezett.

    A böngésző lehet csak neked furcsa 6 év belakás után. Nézd meg a belakott rendszeren, hogy milyen témákat, addonokat adtál hozzá Firefoxhoz

    Azért próbáld ki NV kártyával is. Annyit megnéznék IGP-n is, hogy ha játssza épp le az 1080p-s YouTube videót, akkor mennyi a prociterhelés.

    Illetve ahhoz, hogy pl. YouTube-on használja, ahhoz IGP-n kellenei fog a h264fy addon. Ugyanis ahogy néztem, a GT730 még nem tudja a hardveres VP9 dekódolást, amit a YT erőltetne alapból, ez az addon kierőszakolja, hogy alapértelmezésben x264 kódolásban játszódjanak le a videók, és akkor itt jön a képbe a hardveres dekódolás.

    A natív médialejátszón is megnézheted a prociterhelést egy 1080p-s x264 lejátszása közben.

Új hozzászólás Aktív témák