Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fradi81
üzenetére
Akkor a kolléga csak nem ússza meg az FSTAB szerkesztését, de nem baj, az imént linkelt kb 50 hsz-ből ki lehet mazsolázni, ezt hogyan kell, feltéve ha nem változott valami az utóbbi egy évben, mert már nem követem ezeket.
(#11732) Frawly
Sajna már nem rendelkezem szerintem kompetens tudással még nokedli szinten sem. Mivel minap is kaptam figyelmeztetést nagybetűsöktől, így nem nagyon erőltetem a megjelenést sehol, ha nem érzem fontosnak. Népszerűségem vonzza a fogáskeresést, jelentgetést, de ebből csak az elsőt tudom elfogadni. Sajna nehezen viselem, ha belém kötnek, hiába gyakorlom ezt én is időnként! Nagybetűssel meg már nem vitatkozom, mert sose tudom, mikor játszik robotost és mikor normális párbeszédképes.
Ja meg amúgy is kész a Winx-es asztalom, tegnap mutattam is az off-ban.

Kezdőknek azért nem ideális az /etc/fstab-ban matatás, mert ha félreír benne valamit, bootképtelenség is lehet az oka
Anno totál nokedliként én is rákényszerültem és nem is bánom, mert legalább valamennyire azt a részt átláttam. Ha több meghajtóval operál az ember, nehéz megkerülni az FSTAB-ot vagy csak nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon