Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor #11422 üzenetére
Dehogyis, az a legelején nagyon hasznos, de főleg nézelődésre.
Anno első napokban böngészgettem én is benne, de hamar terminalra álltam át, mert jobban szerettem látni a folyamat-ablakban az egésznek a végrehajtását. Akkoriban persze még nem voltak ezek a konténerezett csomagok szerencsére.
Persze azok miatt, amiket írtam, célszerűbb mielőbb hanyagolni.
De lehet még pár olyan program, amit onnan könnyebb felrakni mégis, talán Spoti meg hasonló kliensek, ebben most nem nagyon vagyok képben.
(#11424) growler
Egykutya mindhárom pedig. Mondjuk én annyira behatóan nem tanulmányoztam őket, mert minek? Jelenleg nem tudok olyan csomagot elképzelni, amit csak onnan tudnék feltenni, talán az előbb említettek kivételével.
De akkor mi a különbség? Megtudjuk azt is?
Az én régi laptopomon jól fut a Mint Cinnamon!
Pár hete meglepve láttam, hogy a Mate alacsonyabb erőforrásigényű volt, mint a XFCE.....elég fura.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest