Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a NAT-olást csak saját esetem miatt említettem, nekem bő két nap és több topikban novellányi javaslat jött össze akkor a hiba elhárítására. Tudom, hogy alapvetően észre sem veszik az emberek, ha NAT-olják őket, de nálam ez a TLS handshake nevű dolog nem múködött azoknál a weboldalaknál, amiket sűrűn látogattam, kivéve még a systemd előtti Mint 17-3-nál. Ezt tudod amúgy a legkönnyebben csekkolni, publikus-e vagy nem az IP.
Nekem azért okozott gondot ez a NAT-olás, mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, no meg első szolgáltatói reklamációmkor a nyamvadék ÜSZ-es letagadta, hogy NAT-olva lennék, pedig láthatta, ahogy ezt a két nappal későbbi másik ügyintéző is azonnal látta és hitetlenkedett is, miért mondta ezt az előző....... Neked egyszerűbb dolgod van, mert értesz hozzá.

Bocs, hogy laikusként beleokoskodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Autós topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon