Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
lev258
üzenetére
Nezegettem az elore elkeszitett beallitasokban, de egyelore szamomra nem ertheto
growler
Mate van fent nalam
Pont effelet keresgelek, de ugye addig hiaba is keresek, amig nem tudom mit keressek
A desklet egy szamomra teljesen uj fogalom..nagyon kezdo vagyok, nehany napos csupanherdsman12
Ez sajna nem tudom ertelmezni, hogy mi is lesz ebbol, de koszonom mindenkinek a segito szandekot, kozelebb vagyok talan
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ableton Live 12 Suite Education
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon