- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2 #10167 üzenetére
Akkor egy kicsit részletesebben...
A nyomtató csatlakoztatása és bekapcsolása után ugyebár próbál keresni a rendszer megfelelő drivert, ez nem sikerült, nem talált. Ekkor megjelent egy lista, ahol ajánlott egyet, nem emlékszem már pontosan mit, az is egy epson driver volt, ami persze nem kezelte jól az eszközt.A 18.2 nem kezelte a tapipadot. Ennyi. Én sajnáltam a legjobban, ... akkor per pillanat, mert kénytelen voltam tovább olvasgatni és rájönni, hogy a Cinnamon is jó lesz nekem, nem kell a kda-hoz vagy mihez ragaszkodnom. Ekkor ezekkel a fogalmakkal nem voltam még tisztában, csak láttam egy vidit, nagyon megtetszett a rendszer és ki akartam próbálni.
A linkért hála és köszönet, mindjárt meg is nézem. Egyébként a nyomtatás már ok, az epson oldaláról siketült összekaparni a drivert hozzá. A szkenner egyenlőre nem ok, még guglizok hozzá egy kicsit, ha nem jön össze akkor kérek segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby rádiós topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest