- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Akkor egy kicsit részletesebben...
A nyomtató csatlakoztatása és bekapcsolása után ugyebár próbál keresni a rendszer megfelelő drivert, ez nem sikerült, nem talált. Ekkor megjelent egy lista, ahol ajánlott egyet, nem emlékszem már pontosan mit, az is egy epson driver volt, ami persze nem kezelte jól az eszközt.A 18.2 nem kezelte a tapipadot. Ennyi. Én sajnáltam a legjobban, ... akkor per pillanat, mert kénytelen voltam tovább olvasgatni és rájönni, hogy a Cinnamon is jó lesz nekem, nem kell a kda-hoz vagy mihez ragaszkodnom. Ekkor ezekkel a fogalmakkal nem voltam még tisztában, csak láttam egy vidit, nagyon megtetszett a rendszer és ki akartam próbálni.
A linkért hála és köszönet, mindjárt meg is nézem. Egyébként a nyomtatás már ok, az epson oldaláról siketült összekaparni a drivert hozzá. A szkenner egyenlőre nem ok, még guglizok hozzá egy kicsit, ha nem jön össze akkor kérek segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Yettel topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon