- ASUS ROG Ally
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen, ahogy írod ezekből tanul az ember. Azért lett volna jobb dolgom is, mint ezzel szenvedni. Tulajdonképpen pont egy beszélgetést akartam lebonyolítani gépről, hogy kíméljem a telefont. Ideges voltam eléggé emiatt.
Rájöttem mi lehet az a c-media, az egy olcsó DAC amit egészen eddig használtam, de tegnap lehúztam a gépről. Nem volt vele gondom eddig, de most jobban tetszik a hang nélküle. Miket elő nem bányászol.
Csinálok majd egy mappát neki és lementem ezeket. Az lesz a neve, hogy telepítsd újra a géped.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon