- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #10021 üzenetére
Igen, ahogy írod ezekből tanul az ember. Azért lett volna jobb dolgom is, mint ezzel szenvedni. Tulajdonképpen pont egy beszélgetést akartam lebonyolítani gépről, hogy kíméljem a telefont. Ideges voltam eléggé emiatt.
Rájöttem mi lehet az a c-media, az egy olcsó DAC amit egészen eddig használtam, de tegnap lehúztam a gépről. Nem volt vele gondom eddig, de most jobban tetszik a hang nélküle. Miket elő nem bányászol.
Csinálok majd egy mappát neki és lementem ezeket. Az lesz a neve, hogy telepítsd újra a géped.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest