- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Frawly #22152 üzenetére
UK-val kapcsolatban én sokkal derűlátóbb vagyok. Igaz még csak 1 évet éltem ott egyhuzamban, de itt magyarban elég sok gond van. Mindenhol liftelik a lockdownt, de a magyar szitu ott tart, ahol UK 1 évvel ezelőtt.
Egyelőre most azon izgulok, hogy a Charles-nak ne legyen gondja, meg a királynő éljen sokáig. Mert ha ők elmennek, akkor bomlik a monarchia, és Dzsonsziék diktatúrát fognak csinálni Angliából. Ő az a tipikus angol sznob, aki a wc-t se hajlandó maga után lehúzni.Ami esetleg jó opciónak tűnik az Skócia és Írország, ezek ugyanúgy frankó helyek. Ha ugrik a királyság az észak-írek valszeg (remélhetőleg) már nem fognak függeni Londontól, és az egyedüli gáz hely egyedül Anglia lesz egész britben. Legalábbis én bízok a legjobbakban. Skócia és a többiek meg simán visszamehetnek EU-ba, ők eleve ki sem akartak válni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged