- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
samujózsi #17409 üzenetére
Szerintem vannak az átlag és az átlag alatt i felhasználók.
Szerintem az átlag felhasználó, ha nem jó valami, legalább utánna olvas annak hogy mi lehet a megoldás, az megint más kérdés hogy utánna már nem kezdi el megoldani, mert nem csinálta még, vagy nem is meri megcsinálni.
Viszont vannak akik pl olyan alapvető hiba megoldási dolgot sem hajlandóak elvégezni, mint egy újraindítás.
Azt várják hogy majd megoldódik magától a dolog, vagy azt várják hogy majd megoldja más neki, itt most nem idősek ről beszélek.Ha meg más csinálja meg neki, és esetleg nem úgy csinálja meg ahogy az illető szeretné, akkor meg az a hibás.
Na ezért van az hogy pl én saját magam állítom be a telefonjaim, úgy ahogy én szoktam, ahogy én tudom, meg persze hogy mik a lehetőségek, a könnyítést is én tudom csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged