Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz tordaitibi #100927 üzenetére

Eredetileg volt a snap VLC. Nem tudom, hogy az Nvidia drivernek van e köze hozzá, de az utólag telepített két programom nagyon lassan indult 20-25 mp, a VLC ráadásul az asztali környezetet is elvitte--->reset. Utána ment a Synapticból fel a másik, az csíkozott, csíkozik, de amúgy rendben van.
    Tettem egy próbát az mpv/celluloid kombinációval, azzal most így tökéletes a videólejátszás. Ha csak ennyi lenne, akkor ezt így hagynám is. Egyébként gyors az Ubuntu, nincs vele baj. I5 4590/16GB/GTX 1060/SSD. Indokolatlanul lassúak volt a snap-es progik valamiért. Csak így meg már olyan, mintha Mintet használnék. :)
    Nézegettem a VLC beállításait is, de erre a problémára, számomra releváns beállítást nem találtam. Legutóbb Zorinon láttam ilyen eszeveszett ST-et videó lejátszásnál.

csixy: Igen az irfanview miatt toltam sokáig a wine-t, de már megbékéltem a Pix-szel, vagy ennek nélkülözése esetén a gThumbbal.

Nagyon sokára szoktam át én is, nekem is ezért volt wine, meg a winrar(ezt mondjuk ép ésszel megindokolni sem tudnám, hogy miért) miatt. Mára el is felejtettem ezeket a programokat. :) Nagyon szeretem az unrar/file-roller-t és gThumb-ot is.

Új hozzászólás Aktív témák