Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
en azt szeretnem egy szamitogeptol, hogy leulok ele es minden cuccom ott van ahol lennie kell. ezert van macem. amint bejelentkezek egy apple id-val macen, MINDEN ott van, minden crossplatform. egy boltbol kihozott macen, first login utan engem a kovetkezo fogad :
- minden uzenet, sms amim van azonnal a gepen van
- minden fotom ami van, azonnal a geprol nezheto
- minden ertesitesem ami a telefonra jon azonnal megjon gepen
- minden jegyzetem amim van, azonnal ott van az uj gepen
- minden kontaktom aki van, azonnal ott van a gepen, integralva mail-be, mindenbe
- minden eszkozom biztonsagi mentese azonnal ott van
- minden jelszavam, login credem , azonnal ott van, mind
- ha telon olvasok egy cikket ami tetszik, konkretan 1 gombbal azonnal megnyithato minden eszkozon, az 1 perce vasarolt macem-en is azonnal
- felveszek egy hivast a kocsiba, azt hazaerkezes utan azonnal folytatni tudom a mostmar 2 perces macem-en
- es kb reggelig tudnam irni, a megosztott appoktol kezdve a tomenytelen icloud funkcion at barmeddig, addig hogy amit itt leirtam mind eljatszhato egy 2 perces ipaddel is.amihez nem kell iphone :
- brutalisan magas vizualis/ergonomiai minosegu gyari appok, azt nemhogy a linux nem tudja, de az appleon kivul senki sem.
- hasznalhato app store es magas minosegu fizetos appok
- teljesen bleeding edge felepites (apple M), fantasztikus uzemido lapotpok eseten
- szubjketiven nekem nagyon tetszik es OBJEKTIVEN gyonnyoru design, fantasztikus ergonomia
- viszonylag jol felepitett termekpaletta
- ergonomia, ergonomia, ergonomiaEz kenyelmes (!) es azok akik nem azert ulnek gep ele, hogy hegesszek hanem hogy hasznaljak (ez a felhasznalo mint fogalom maga), azoknak ezek lesznek a fontosak.
Amit itt leirtam mondjuk ez a 7-8-10 dolog, ebbol melyiket tudja out of the box egy linux ? Melyiket tudja hegesztes utan ? Meddig kell egy linuxot hegeszteni ahhoz, hogy teljesen rendszerszinten olyan vizualis ergonomiad legyen mint egy mac eseten mondjuk ?
Es ertem, hogy jelszora ott van a bitwarden, jegyzetre a google note, fotokra a google photeo meg mittudomen. CSak ezt nem kapod meg, ez nem a rendszer resze, ez pont az a hegesztes ami a kulonbseg a "kinyitom es megy" es a "megoldhato" kozott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Parfüm topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest